Tapasroute in Fuengirola

Het is weer november de dagen zijn weer korter en de gezellige kerst sfeer komt langzaamaan de straten weer verlichten. Op dit moment is in Fuengirola de erotische tapas route nog steeds in volle gang en genieten de lokale bewolking en de toeristen van de heerlijke tapas die in de etablissementen worden geserveerd. Dit jaar zijn er 72 deelnemers aan dit leuke evenement. 

Prijsloting deelnemende personen

Dit jaar zullen er ook weer leuke prijzen worden verdeeld onder de deelnemers van dit mooie evenement. U krijgt een paspoort waar u bij elk etablissement een stempel krijgt op u “tapas paspoort”. Dit paspoort kan als hij vol is worden ingeleverd bij het VVV kantoor van de stad. Hier krijgt een leuk presentje en word 21 november om 9.30 een prijsloting gehouden in het stadhuis. U kunt onder andere de eigenaar worden van de motor, tv of zelfs een PlayStation.

Award uitreiking

Voor de deelnemende etablissementen word er ook een prijs uitgereikt voor de beste tapas van dit jaar. Deze zal plaatst vinden op vrijdag 30 november om 11.00. Waarna de awards op 5 december om 20.00 uur feestelijk worden uitgereikt.


Wilt u nog even komen genieten van het heerlijke Spaanse weer?

Wij hebben momenteel nog het prachtige appartement Diamante voor u beschikbaar. Dit appartement is voorzien van alle gemakken. U kunt genieten van een heerlijk uitzicht op zee.    
Meer informatie over die heerlijke appartement kunt u HIER vinden.