Welkom in Fuengirola

VVV Kantoor Fuengirola
La Galleria

Ooit een klein Spaans vissersdorp die is uitgegroeid tot een populaire badplaats. Met lange zandstranden en vele hotels en appartementen met uitzicht op de Middellandse zee.

Tijdens u vakantie kunt u in Fuengirola genieten van de prachtige boulevard met gezellige terrasjes en winkeltjes. Het gezellige stadje mag ook zeker niet ontbreken in u wandelingen. Het stadje met ook weer gezellige terrasjes en leuke winkeltjes is een zeer aangename plek zowel zomer als winter. Verder beschikt Fuengirola sinds korte tijd over een gezellige eetmarkt (La Galleria) waar u allerlei verschillende soorten eten kunt bestellen in een zeer moderne gemoedelijke sfeer.

Voor een breed scala aan entertainment en restaurants zit u in Fuengirola goed. Van Andalusische traditionele tapas en lokale visrestaurantjes tot Nederlandse en internationale restaurants er is voor iedereen een geschikt restaurant te vinden.

Spanje staat ook bekend om zijn uitgedoste feesten die ook in Fuengirola niet overgeslagen worden. Zo is er aan het begin van de zomer het strandfeest San Juan, in de zomer worden er bioscopen op het strand georganiseerd en staat er in Oktober het traditionele Feria de Rosario jaarlijks op de agenda.

Op het strand van Fuengirola zijn er in de zomer diverse activiteiten te vinden zoals, parasailing, jetski, en een aantal springkussens te water. Naast het prachtige strand heeft Fuengirola meer te bieden. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Aqua park of een uitstapje maken naar de dierentuin (Biopark) in het centrum van de stad. Ook kunt u op de boulevard een ritje maken met het treintje, de koets of de eco-tuktuk.