Bob Dylan in Fuengirola

 

Fuengirola heeft weer een leuk evenement in het vooruitzicht. Dit keer komt Bob Dylan een bezoek brengen aan Fuengirola.

4 mei 2019 vanaf 21.00 zal Bob Dylan het Kasteel op zijn kop zetten. Een sensationele show staat op het programma. Klik hier om kaarten te bestellen.

Wie is Bob?

Bob Dylan, geboren als Robert Allen Zimmerman (Duluth, Minnesota, 24 mei 1941) is een Amerikaans singer-songwriter en kunstenaar. Hij wordt beschouwd als een van de grootste songwriters van de Verenigde Staten in de twintigste eeuw. Op 13 oktober 2016 werd hem de Nobelprijs voor Literatuur toegekend omdat hij “de grootse Amerikaanse liedtraditie met nieuwe dichterlijke expressiemogelijkheden heeft uitgebreid”

Wilt u hier ook bij zijn ?

wij hebben nog een aantal appartementen beschikbaar in deze periode.

Esmeralda

Luxe 2 slaapkamer appartement aan het strand van Fuengirola.  Het appartement is voorzien van airconditioning. In beide slaapkamers is tv aanwezig met Nederlandse kanalen.

Klik Hier voor meer informatie

 

Jamaica

Dit luxe 3 slaapkamer appartement is gemeubileerd met een zeer comfortabele leren lounge bank, ontbijtbar met 4 barkrukken, en een flatscreen TV

Klik hier voor meer informatie

Saturno

Dit comfortabele en gezellige vakantie appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer, direct aan het strand en is gemeubileerd met een comfortabele leren lounge bank, eetkamertafel met 4 stoelen en een flatscreen TV

Klik hier voor meer informatie