Feria plein, op de Markt en meer

In het midden van de stad bevind zich het Feria terrein. Dit is een groot terrein waar 2 x per week markt is. En waar in oktober de grote kermis en feesttenten staan voor het jaarlijkse dorpsfeest.  En in het voorseizoen word er jaarlijks een feria de los pueblos gehouden. (landen feest).

Wekelijkse markt

De wekelijkse markt is in iedere stad een gezellige bedoeling. In Fuengirola ook waar u op het grote feria terrein terecht kunt. Deze markt met honderden stalletjes met kleding, tassen, schoenen, en andere leuke souvenirs. Verder kunt u er terecht voor vers fruit en andere lekkernijen die mooi uitgestald worden op de verschillende stalletjes. Een markt koopman roept eens wat en gaat in onderhandeling met zijn klanten. Kortom een gezellige ochtend naar de markt in Fuengirola.  Deze markt is elke week van 9 uur tot 14.00 uur.

Zaterdags Markt

Waar u op dinsdag de markt bezoekt kunt u op zaterdag terecht voor de wekelijkse rommelmarkt. Hier staan allerlei kraampjes/ kleedjes met verschillende artikelen. van tweedehands kleding tot meubels. Hier zijn af en toe zelfs Nederlandse boeken te koop.

 

 

Feria de Los pueblos

Op deze feria kunt u terecht voor allerlei verschillende gerechten uit alle windstreken van de wereld. Van Nederland tot Argentinië en weer terug. Een gezellig feest waar de stad massaal voor uitloopt. Aan de start van deze feria word er een optocht georganiseerd waar elk land in zijn of haar kledendracht een ronde door de straten van de stad maken. Waarna het feest kan beginnen. 5 dagen lang een gezellig feest met veel eten muziek en alcohol. Dit feest is erg geschikt om de verschillende culturen die de stad rijk is te proeven en te ervaren.

 

Nagenieten in de spaanse zon in Oktober

Wilt u dit najaar nog even nagenieten in de spaanse zon? Hieronder vind u een selectie van onze appartementen die wij nog vrij hebben in Oktober. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier of via het telefoonnummer die u in het formulier vind.

Luxe vakantie appartement te huur aan het strand van Fuengirola. Met 2 slaapkamers, aircondicioning en terras met zeezicht.
Luxe 2 slaapkamer appartement aan het strand van Fuengirola. Het appartement is voorzien van airconditioning via een betalingssysteem.
Dit luxe 3 slaapkamer appartement met aircondicioning en terras is gelegen aan de boulevard van Fuengirola. Met uitzicht op zee