Overwinteren in Fuengirola ook iets voor u?

Overwinteren in Fuengirola

Overwinteren in FuengirolaOverwinteren in Spanje is voor veel gepensioneerde een must. Veel mensen lijden aan pijnlijke lichaamsdelen die in het spaanse klimaat net even minder pijnlijk zijn als in het koude noorden. Naast de lichamelijke voordelen is het ook erg gezellig in de dorpen en steden van Spanje. De straten zijn versiert met kerstverlichting en in de meeste dorpjes en steden zijn er verschillende activiteiten te vinden.

Klimaat

Spanje is echter een groot land en het heeft veel klimatologische verschillen. Zo zijn de Costa Brava en Costa Dorada wellicht leuke gebieden om in de zomer naartoe te gaan maar in de winter kan het er akelig koud zijn in de avonduren en op die plaatsen waar de zon even niet schijnt. Hoe verder weg je van de kust gaat het binnenland in, hoe kouder het zal worden. Dat geldt ook voor de Balearen eilanden, die in de zomer druk bezocht worden maar die in de winter er koud en verlaten bij liggen op sommige plaatsen. Over het algemeen geldt, hoe zuidelijker je gaat hoe warmer het wordt en hoe meer kans er is op zon.

Zorg

Omdat veel mensen toch zorg nodig hebben tijdens hun overwintering zijn er in Spanje verschillende organistaties te vinden die in samenwerking met Nederland de thuiszorg kunnen verzorgen. wij werken in deze gevallen samen met Costadelweb.com. Hun verzorgen de thuiszorg voor met name ouderen en gehandicapten in en rond Fuengirola. Maar mocht u onverhoopt naar een dokter moeten of opgenomen worden dan zal costadelweb u dar keurig in begeleiden. Zo kunt toch zorgeloos overwinteren met alle gemakken van de nederlandse hulpverlening.

Overwinteren iets voor u?

Wij van Floridabig hebben een aantal appartementen direct aan de boulevard die uitermate geschikt zijn om te overwinteren. Deze appartementen zijn voorzien van alle gemakken zoals Nederlandse tv, wifi en verwarming en airco.

De appartementen liggen allemaal op loop afstand van de gezellige terrasjes van de stad en de supermarkten.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een van onze appartementen om te komen overwinteren dan kunt u contact opnemen met Jacqueline via het contactformulier of via 0034 610 649 015