Kerstverlichting in Malaga word weer ontstokken

Malaga Kerstversiering Aanstekken

Kerstlichting FuengirolaZoals elk jaar versierd de hoofdstad Malaga haar straten met de mooiste kerstverlichting. Hierbij hoort ook de feestelijke ontstekking van de lichtjes in de straten van Malaga. Dit jaar vind dit evenement platas op 24 november. Een magische dag met straat concerten, Kerstmarkten en kerstsfeer in de straten.

Op Plaza de la Marina is een prachtige kerstmarkt waar je allerlei kostuums, zoetigheid, sieraden en andere handgemaakte cadeaus kunt kopen. Geniet van een heerlijke wandeling langs de verschillende kraampjes met cadeaus voor onder de kerstboom.

Kleurrijke kerstverlichting

Malaga staat bekend om haar fantastische kerstverlichting. Honderden lokale mensen en toeristen komen samen om de eerste glimp van de kleurrijke decoraties op te vangen.
De hoofdstraat Alameda is gedecoreerd met duizende witte lichtjes die in de vele bomen van de stad hangen. Daarnaast is het ook een goed idee om door Calle Larios te lopen die zijn eigen kerst magie heeft.

Kerst vult elke hoek van Malaga elk jaar weer. Een van de meest belangrijke ingredienten van dit seizoen zijn de vele Kerst concerten die op de straten van de stad worden gehouden. het historische centrum van malaga organiseerd deze shows die graag worden bekeken door de lokale mensen en de toeristen. Violen, gitaren, fluiten en andere instrumenten kunnen worden beluisterd aan de voet van de Alcazeba, op Plaza de la Merced, of op de grote winkelstraat calle Larios. Neem de tijd om door deze stad te wandelen tijdens dit magische feest in Malaga.

 

Fuengirola met Kerst

Ook in Fuengirola zijn er verschillende activiteiten te doen rond de kerstdagen. Zo worden er ook hier merktjes georganiseerd waar u leuke kerst cadeas kunt kopen. De straten zijn eveneens mooi versiert met verschillende kleurrijke verlichtingen.

U kunt via hier bekijken of u nog een appartement bij ons kunt boeken om dit gezellige evenement mee te maken.