Fuengirola een zon van een stad

VVV Kantoor Fuengirola

Nieuwe faciliteiten op het strand

FUengirola_minder valide plekkenFuengirola is een stad die blijft innoveren en blijft zoeken naar verbeteringen in de stad. Vanaf deze zomer hebben de stranden van Fuengirola extra voorzieningen erbij gekregen. Sinds een aantal jaren drijven er luchtkastelen. Dit jaar zijn er  speciale plekken aangewezen waar voorzieningen zijn aangelegd. Hier kunnen minder valide mensen van het strand en de zee kunnen genieten. Op verschillende plekken op het strand is het mogelijk om een waterfiets te huren of een dagje op een van de drijvende luchtkastelen te springen.  In de haven is het mogelijk om een middagje een boot huren  Of gaat u liever boven het water parasailen. In Fuengirola kan het allemaal.

 

Fuengirola en Uitgaan

Naast zon zee en strand heeft Fuengirola nog meer te bieden. Denk hierbij aan de vele terrasjes en winkeltjes. In de stad is een prachtige eetstraat aangelegd waar je voor een paar euro een drankje kunt doen met een tapas. In de maanden juli en augustus worden er in de stad diverse evenementen georganiseerd voor jong en oud. Een volledige agenda kunt u hier vinden.

Mjjas

woensdag flamenco show MijasIn het naast gelegen dorp Mijas kunt u gezellig winkeltjes kijken en terrasjes bezoeken. Dit dorp is vanuit Fuengirola te bereiken met de bus of eventueel met een taxi.  Hier hebben ze zomers elke woensdag een flamencoshow. Mijas is een van de grootste gemeentes van Spanje en straks zich uit over van Fuengirola tot aan de rand van Marbella. hier hebben ze in de maand september allerlei dorpsfeesten. Op 14 september is er in Mijas pueblo de dag van de toerist en zullen er allerlei festiviteiten worden georganiseerd.

 

Mocht u voor u periode van verblijf nog een passende accommodatie nodig hebben kunt u hier onze appartementen bekijken en eventueel zien wij u in een van onze luxe accommodaties.