Erotische Tapas Route Fuengirola

November is de tijd van de jaarlijkse “Ruta de la Tapa Erótica” in Fuengirola, Costa del Sol. Dit jaar markeert de tiende editie van de erotische route gehouden van 1 november 2018 tot 18 november 2018.  Deze route loopt langs de restaurants en bars in de stad. Posters van deze tapasroute helpen je bij het vinden van de restaurants en bars. Elk restaurant geeft hun erotische tapas een naam, die is geschreven in hun posters, die zijn geplaatst op hun premisse muren en / of ramen.

 Maar wat zijn tapas?

Tapas kan vrijwel alles zijn, van een stuk tonijn, cocktails en een spies op een lange tandenstoker, tot gloeiend heet vlees met saus geserveerd in een miniatuur-kleischotel – of iets daar tussenin. Tapas worden dag en nacht geserveerd in elke bar en café in Spanje. Zoveel zelfs dat het Spaanse volk het werkwoord tapear heeft uitgevonden, wat betekent om tapas te gaan eten!

De oorsprong van de erotische tapas route

Oorspronkelijk gecreëerd om bezoekers naar de stad te trekken tijdens de rustige herfstperiode voor bars en restaurants, is de erotische tapas-route nu een belangrijke gebeurtenis op zich geworden. Duizenden mensen trekken naar Fuengirola om de tapaschotels te proeven die zijn ontworpen met sensualiteit in het achterhoofd.

 

Onze Luxe appartement die wij nog vrij hebben in November

Wilt u dit najaar toch nog even nagenieten in de spaanse zon? hieronder vind u een selectie van de appartementen die wij in november nog vrij hebben. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier of kunt u bellen naar het telefoonnummer in het formulier.

Luxe vakantie appartement te huur aan het strand van Fuengirola. Met 2 slaapkamers, aircondicioning en terras met zeezicht.
Luxe 2 slaapkamer appartement aan het strand van Fuengirola. Het appartement is voorzien van airconditioning.
Dit luxe 3 slaapkamer appartement met aircondicioning en terras is gelegen aan de boulevard van Fuengirola. Met uitzicht op zee