Eetgelegenheden in Fuengirola

VVV Kantoor FuengirolaFuengirola heeft een hele hoop te bieden. Op het gebied van cultuur en uitgaan zijn er veel dingen te doen. Elke maand heeft de gemeente wel een aantal leuke activiteiten op de agenda staan. De aankomende maand kunnen we weer genieten van de jaarlijkse feria. Naast al deze leuke activiteiten zijn er ook erg leuke terrasjes en winkeltjes te vinden in het dorp. Vandaag hebben wij een aantal eetgelegenheden in de nabije omgeving van onze appartementen voor u op een rij gezet

Gezellig eetplein

Gasten vragen regelmatig aan ons waar je lekker kunt eten in Fuengirola. Hier kunnen wij u een aantal tips voor geven. In het centrum kunt u terecht bij verschillende restaurantjes. Achter het postkantoor in het centrum zijn er verschillende gezellige en heerlijke restaurantjes. U kunt bijvoorbeeld bij Casa Colon terecht of Picoteo. Beide heerlijke restaurants met tapas en verschillende gerechten. Naast deze twee heerlijke restaurants vind u op dit plein nog meer heerlijke eetgelegenheden. 

De eetstraat

In het eetstraatje van de stad achter de boulevard vind u meerdere heerlijke restaurantjes met elk hun eigen soms verassende keuken. Hier vind u ook een klein Chinees restaurant wat niet erg sfeervol oogt maar wel lekker eten verzorgt en wat u ook kunt afhalen als u een dagje thuis wilt blijven. Vanaf onze appartementen is dit restaurant ook aan te lopen. Vanaf de boulevard moet u de zijstraat in van Cafetaria Kuik. Deze straat tot ongeveer de helft uitlopen en aan u linker hand vindt u Chinees restaurant Ying Bing.

Restaurant La Farola

Op een afgesloten plein achter de boulevard kunt u eveneens terecht bij het zeer goede Restaurant La Farola. Een zeer sfeervol restaurant wat al sinds 1986 in bedrijf is.  Een typische Spaanse zaak waar u terecht kunt voor een uitermate goed stuk vlees of een heerlijk visgerecht.

Natuurlijk zijn er in Fuengirola nog veel meer eetgelegenheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Mocht u in de buurt zijn dan kunt u dit zelf ontdekken. Alvast eetsmakelijk!