Erotische Tapas route 2017 Fuengirola weer van start

9de Erotische tapas route fuengirola
Tapas route 2016

Het is weer zover de Ruta de la Tapa Erotica 2017  (erotische tapasroute),  vind dit jaar plaats van 3 november tot 19 november.

Elk jaar is het weer een verrassing wat de verschillende deelnemers bedacht hebben. De erotische tapas route is in 2009 van start gegaan met een klein aantal deelnemers in de stad. Elk jaar komen hier nog steeds etablissementen bij. De editie van dit jaar heeft 77 deelnemende restaurants en cafés. De tapas worden voor verkocht voor 2,5 euro. Hiervoor ontvangt u een drankje naar keuze (bier, wijn of frisdrank) en een erotische tapas.

Stemkaarten voor de erotische tapas route

Op het VVV kantoor van Fuengirola kunt u de stempelkaart ophalen, hiermee kunt deelnemen u aan dit fantastische lokale evenement. Deze stempelkaart word ook in de diverse deelnemende etablissementen verspreid. Met deze stempelkaart kunt meedoen aan de wedstrijd. De stad heeft een prijsuitreiking voor de beste erotische tapas die aan de hand van de ingevulde stempelkaarten word bepaald. De mensen die hun stempelkaarten inleveren bij het VVV kantoor maken tevens kans op diverse leuke prijzen waaronder dit jaar een 125 cc motor, een cruise voor 2 personen en vele andere mooie prijzen.

 

Wilt u nog op de valreep langskomen en dit geweldige evenement meemaken. Bekijk hier of wij nog plaatsen vrij hebben in een van onze appartementen.